Ed Sander over technologie en China in 'Blikopener Radio'

‘Blikopener Radio’ is er weer op maandag 11 mei met als gast Ed Sander. Hij is mede-oprichter van ChinaTalk, een organisatie die expert is in met name e-commerce, cultuurverschillen en digitale innovatie in China. Zijn doel is om mensen meer te leren over China en dan met name op het gebied van digitale innovatie.

Sander heeft meer dan 200 artikelen over dit land op zijn naam staan en geeft les aan verschillende universiteiten en verzorgt seminars. Een zeer interessante gast, vooral ook in een tijd waarin digitale innovaties (in tijden van corona) een grote rol spelen. In de uitzending wordt bijvoorbeeld gesproken over de corona-apps die in China gebruikt worden. Zouden die ook toepasbaar zijn in Nederland? Verder in de uitzending: twee columnisten en Esther Gons (alias Wilg) die het laatste technieuws bespreekt.

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Ed Sander | Joost Nuijten (Innuendo Fotografie)

Gepubliceerd: 7 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×