Roy en Justin maakten er een illusionistisch feestje van

De in Aalsmeer woonachtige broers, Roy en Justin Huiskens, Nederlands Kampioen goochelen 2019, gaven zaterdagmiddag een gratis show die men ‘live’ via hun eigen You Tube kanaal kon volgen.

Fans van het illusionisten-duo konden genieten van een wervelende show. Een sympathiek gebaar van de talentvolle broers in tijden waar hun live optredens op feesten en partijen en de dinner-shows even ‘on hold’ staan.

Spektakel
Zoals we gewend zijn van deze kampioenen was het weer één groot spektakel waarin bovendien een echte goocheltruc werd uitgelegd zodat de toeschouwers thuis het ook konden uitproberen. Dit blijkt dan toch weer niet zo makkelijk te zijn.

Voor diegene die de show gemist hebben, ga alsnog naar het YouTube kanaal van Roy en Justin Huiskens. Je vraagt je af wanneer dit talentvolle duo hun vleugels uit gaan slaan en wellicht hun idool en inspiratiebron Hans Klok gaan volgen en met een grote show op de strip in Las Vegas staan.

Foto: Roy en Justin Huiskens (eigen foto/archief)

Gepubliceerd: 3 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×