Terugkijken: DJ BigBossMan op Woningsdag

Deze inmiddels gepensioneerde docent Engels heeft al van jongs af aan een zeer grote passie ontwikkeld voor Motown, Soul en R&B muziek. Hij heeft een prachtige platencollectie opgebouwd en nam zelfs zijn kostbaarste platen mee om aan jou te laten horen: DJ BigBossMan!

Bekijk hier zijn bijzondere set terug: DJ BigBossMan op Radio Aalsmeer Woningsdag

Afgelopen Koningsdag werd omgedoopt in Woningsdag en daarom werd het plan opgevat om iedereen in en buiten Aalsmeer & Kudelstaart te vermaken met een prachtig Radio Aalsmeer programma. ’s Ochtends was er het kinderprogramma ‘Let’s Go’ en ’s avonds een speciale Oranje editie van de inmiddels befaamde ‘Mark en Eric Show’ Pubquiz. Daartussenin traden van 12:00 tot 20:00 lokale DJ’s op, live in beeld gebracht vanaf het dak van Studio’s Aalsmeer, mede mogelijk gemaakt door Eventec en Club N201.

Foto: © Frederik Tijssen 2020 | Radio Aalsmeer 2020

Gepubliceerd: 5 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×