'Let's Go' gaat de ruimte in

Ook tijdens je laatste week van de meivakantie zijn Kim, Niels en Lennart er om je vakantiedag af te sluiten. Deze week staan er weer leuke interviews gepland. Dinsdag duiken ze bij ‘Let’s Go’ in de wereld van de ruimte. Sander Koenen, o.a. bekend van de theatervoorstelling Space Academy, gaat je alle vertellen over het leven in de ruimte en hoe jij de ruimte in huis kan halen. Heb je zin om de dierentuin te bezoeken? Ook dan zit je deze week goed bij ‘Let’s Go’ want Kim gaat bellen met Diergaarde Blijdorp. Hoe is het met de dieren in de dierentuin? En hoe kan je thuis toch een beetje genieten van de dierentuin?

Donderdag spreek Kim met de Kinderombudsman Margrite Kalverboer. Margrite nodigt alle kinderen uit om een vragenlijst in te vullen over deze bijzondere tijd. Maar waarvoor is deze vragenlijst precies en wat gaan ze met de antwoorden doen? Dat hoor je allemaal aankomende donderdag tussen 17.00 en 18.00 uur.

Hoe gaat het op school?
Vanaf 11 mei gaan we natuurlijk weer een beetje naar school. Maar hoe gaat dat precies? ‘Let’s Go’ is op zoek naar kinderen die willen vertellen over hun eerste schooldag en kinderen uit groep 8 die willen vertellen over hun laatste weken op school. Maar ook zijn ze opzoek naar leraren die het leuk vinden om te vertellen over hun ervaring op school. Lijkt het je leuk om wat te vertellen? Stuur een mailtje naar letsgo@radioaalsmeer.nl

‘Let’s Go‘ hoor en zie je iedere schooldag tussen 17.00 en 18.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.
Heb je een foto en/of filmpje die je met hen wilt delen? Dat kan via letsgo@radioaalsmeer.nl maar volg  ‘Let’s Go’ ons ook op Facebook https://www.facebook.com/letsgoradioaalsmeer/

Foto: Kinderombudsman Margrite Kalverboer

Gepubliceerd: 5 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×