Aalsmeerse zanger Hank Adams brengt cover uit

Zanger Hank Adams uit Aalsmeer brengt een cover uit van het nummer “Ik kom terug”, maar dan wel met een hele speciale beat. ‘Ik heb dit nummer gecoverd, omdat ik het zelf een wereldnummer vind, ik zing het al jaren met optredens in het land. En mijn publiek roept al jaren daar moet je wat mee doen’, vertelt de Aalsmeerder. Het origineel is van Addie Timmerman.

‘Mijn dochter werkt op Cran Canaria en zij kwam kort gezegd een Amsterdamse producer/tekst schrijver tegen.  Zo ontstond uiteindelijk de samenwerking met Sarita Gomes, die van “Ik kom terug” een prachtige versie maakte in Reggaeton stijl’, aldus Hank Adams.

Hank Adams kreeg landelijke bekendheid door hits als, “You are my prima donna” en “Jij bent van mij”. Hank Adams, geboren in de Jordaan, is niet alleen een rasechte, sympathieke Amsterdammer die tegenwoordig in Aalsmeer woont, maar is bovenal een getalenteerd entertainer die zijn publiek weet te boeien en te beroeren.

Beluister en bekijk het nummer hieronder. Je zult bekende beelden tegen komen.

Foto: Hank Adams

Gepubliceerd: 5 juni 2020 om 18:31 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×