Asfalteringswerkzaamheden Stationsweg en Stommeerweg

Sommige wegen in de gemeente zijn er hard aan toe: een opknapbeurt door het aanbrengen van nieuw asfalt. Hier en daar zijn er al werkzaamheden geweest, zijn gaten gedicht en stukken nieuw asfalt aangebracht. Alleen soms vraag je je af of ze geen stukjes vergeten zijn, zoals op de Bilderdammerweg ter hoogte van het Stichtse Pad. Daar zitten vlak in de buurt van het pas aangebrachte asfalt nog verzakkingen in de weg.

Al langer werd er geklaagd over de staat van het wegdek op de Stationsweg en de Stommeerweg. Daar wordt nu aan gewerkt. Op woensdag 24 en donderdag 25 juni wordt de weg geasfalteerd van 19.00 ’s avonds tot 6 uur in de ochtend. Ze hebben in ieder geval mooi weer!

Foto: Laurens Niezen Fotografie | LNF

Gepubliceerd: 24 juni 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×