Boerenvreugd speeltuin langer open

Sinds 16 mei is op zaterdag en zondag de speeltuin van kinderboerderij Boerenvreugd beperkt open. Het was erg spannend hoe het zou gaat, maar het gaat heel erg goed. Het maximum aantal van 30 volwassen bezoekers blijkt goed uit te pakken in de praktijk.

Sleutelhanger
Volwassen bezoekers nemen een sleutelhanger mee naar binnen en hangen deze gedesinfecteerd en wel weer terug bij vertrek. Zijn de sleutelhangers op, dan moet er gewacht worden tot er iemand weg gaat. Het is fijn te zien dat bezoekers rekening met elkaar houden en zich aan de afspraken houden. Het bestuur is trots op de bezoekers. Dankzij hun medewerking kan de boerderij verantwoord open te zijn.

Kleine stapjes vooruit
Het bestuur heeft daarom besloten de openingstijden te verruimen. De gebouwen op het terrein zijn nog steeds gesloten voor publiek evenals de grote weides, maar een bezoek aan de speeltuin is mogelijk op zaterdag en zondag van 11 uur tot 16 uur. Beide dagen 2 uur langer! Weer een klein stapje vooruit! Wie meer informatie wil over de coronamaatregelen op de kinderboerderij kan op de Facebookpagina kijken of op de site www.boerenvreugd.nl

 

 

Foto: Kinderboerderij Boerenvreugd | eigen foto

Gepubliceerd: 5 juni 2020 om 7:39 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×