Howard Boss bij ‘Sem op Zaterdag’

Sem van Hest is een Limburgse Aalsmeerder die o.a. iedere zaterdag de luisteraars op soms onnavolgbare wijze trakteert op heerlijke muziek en bijzondere gasten. Zijn keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.

Sem ontvangt op zaterdag 4 juli Howard Boss, die luisteraars mogelijk herkennen als een van de dj’s tijdens de uitzending op Koningsdag vanaf het dak van Studio’s Aalsmeer: de vinyl dj. Howard zal komende zaterdag uit zijn bijzondere voorraad vinyl putten en Sem is deze keer de assistent.

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 29 juni 2020 om 22:46 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×