Winnaar The Voice Kids in laatste 'Let's Go'

De zomervakantie staat voor de deur en die begint vrijdag meteen goed namelijk tussen 17.00 en 18.00 uur met Let’s Go and Stay Home. Vrijdag is het alweer de laatste ‘Let’s Go and Stay Home’, maar wel met een hele bijzondere gast op afstand. Kim belt met Dax Hovius, de winnaar van The Voice Kids. Het is alweer een paar weekjes geleden dat hij hoorde dat hij de winnaar was van dit seizoen. Kim is benieuwd in hoeverre dat zijn leven heeft veranderd. En hoe heeft hij dit bijzondere The Voice Kids seizoen ervaren en wat staat er de komende tijd allemaal op zijn planning op het gebied van muziek.

Terugkijken
Maar ook wordt er teruggeblikt op de afgelopen maanden ‘Let’s Go and Stay Home’. Wat waren Kims favoriete interviews? Welke muziek was favoriet? En ging er ook wel eens iets mis? Je hoort het allemaal aankomende vrijdag vanaf 17.00 uur bij Radio Aalsmeer. Oja, als jij een favoriet nummer hebt wat je vrijdag wilt horen of wil jij iemand nog een fijne zomervakantie wensen? Dat kan! Stuur dan een mailtje naar letsgo@radioaalsmeer.nl of bel vrijdag tijdens de uitzending gewoon live met de studio.

Bij deze wenst het team van ‘Let’s Go and Stay Home’ iedereen alvast een super fijne zomervakantie….met wat minder Stay Home en vooral veel ‘Let’s Go’!

‘Let’s Go’ is op vrijdag te horen en te zien van 17.00 en 18.00 uur. Heb je een foto en/of filmpje die je met ons wilt delen? Dat kan via letsgo@radioaalsmeer.nl maar volg ons ook op Facebook.

Foto: Dax | eigen foto

Gepubliceerd: 29 juni 2020 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×