Jaarlijkse fietstocht Dorpsraad Kudelstaart afgelast

Hoewel de corona maatregelen zijn versoepeld, zitten we nog steeds in een 1,5 meter samenleving waarin het samenkomen met grote groepen nog steeds niet wenselijk is. In dit licht heeft de Dorpsraad Kudelstaart dan ook besloten dat de jaarlijkse fietstocht dit jaar niet door gaat.  Jaap Overbeek: “Het lijkt ons niet verstandig met een lange sliert aan fietsers door het Dorp te rijden en op diverse plekken bij elkaar te staan om zaken te bespreken”.

De Dorpsraad hoopt dat na de zomervakantie weer meer mogelijk is. Eind augustus of begin september komt het bestuur weer bij elkaar en wordt gekeken of en onder welke condities het Bewonersoverleg van eind september doorgang kan vinden.

Foto: archieffoto

Gepubliceerd: 22 juni 2020 om 21:53 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×