Junior songfestivalfinalist bij ‘Young Ones’

In de laatste uitzending van ‘Young Ones’ voor de zomerstop is Maud Noordam te gast in de radiostudio bij Jonas en Stevan. Ze is finalist bij het Junior Songfestival en hoopt in september te horen of ze met de drie andere meiden waar ze mee gaat optreden, Nederland mag gaan vertegenwoordigen. Ze was al eerder bij het kinderprogramma ‘Let’s Go’, maar de 14-jarige Aalsmeerse VWO-leerling heeft veel te vertellen. Wie is haar voorbeeld, moet ze dingen laten voor haar zangcarrière, hoe ziet ze haar toekomst en meer. Ook is er aandacht voor activiteiten die door Team Sportservice Aalsmeer georganiseerd worden in de zomervakantie en nog veel meer

Young Ones‘ hoor je iedere woensdag tussen 19.00 en 20.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist. Volg ‘Young Ones‘ ook via Facebook en Instagram.

Foto: Maud Noorda | Aalsmeer Vandaag

Gepubliceerd: 2 juni 2020 om 20:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×