Alternatieve Avond4daagse

TeamSportservice Aalsmeer heeft in samenwerking met de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en eRoutes het initiatief genomen om toch een alternatieve avond4daagse te organiseren. De normale avondvierdaagse kan vanwege de drukte en grote groepsvorming geen doorgang vinden.

Het is belangrijk dat Nederland in beweging blijft en dat geld ook voor de jeugd. Daarom hebben de bovengenoemde organisaties een speciale versie van het grootste wandelfestijn voor kinderen georganiseerd. Met Avond4daagse – Home Edition kan iedereen zijn eigen individuele wandeltocht lopen. Met behulp van de speciaal voor de Avond4daagse aangepaste app, lopen de kinderen hun eigen routes op het moment dat het hen past. Zo wordt de drukte en te grote groepsvorming voorkomen. Let op: ook de Avond4daagse medaille zal na vier dagen wandelen niet ontbreken (en dat kan wel eens een collectors item worden).

Aanmelden
Deelnemers kunnen zich aanmelden en nog mee lopen tot en met 31 augustus 2020. Inschrijven is mogelijk via www.avond4daagse.nl. Deelname kost € 5. Inschrijving vindt dit jaar niet centraal via school of sportvereniging plaats, maar ouders/verzorgers schrijven zichzelf en hun kinderen in. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 2,5 – 5 – 10 km. Geef bij aanmelding aan dat je loopt via Team Sportservice Aalsmeer. Zij zorgen ervoor dat je de welverdiende Avond4daagse medaille ontvangt.

Foto: Avond4daagse medailles | Team Sportservice Aalsmeer

Gepubliceerd: 2 juni 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×