Kas Aalsmeerderweg uitgebrand

Zondagvond 21 juni is aan de Aalsmeerderweg omstreeks 21.00 uur een flinke brand uitgebroken. De brand woedde in een oude plantenkas van zo’n tien bij vijf meter.
Brandweer en politie waren snel ter plaatse en troffen metershoge vlammen aan. Daarbij kwam een flinke hoeveelheid rook vrij. De wind voerde deze richting Amstelveen, waardoor er in de wijken Westwijk, Middenhoven en Groenelaan werd geklaagd over een brandlucht.

De brandweer heeft de brand geblust met lage druk, zoals dat in vaktermen heet. De kas is zo goed als uitgebrand. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog onbekend, maar wordt onderzocht. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt en omliggende kassen hebben geen brandschade opgelopen.

Foto: VTF | Vivian Tusveld

Gepubliceerd: 21 juni 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×