Kop-staart aanrijding op Aalsmeerderbrug

Woensdag 24 juni om even na half zes vond er op de Aalsmeerderbrug een zogenaamde kop-staart-botsing plaats waarbij drie auto’s betrokken waren. Daardoor werd de N196 vanuit Hoofddorp richting Aalsmeer gedeeltelijk afgesloten vanwege olie op de weg.

Er is een mevrouw ter plekke nagekeken door de gealarmeerde ambulance, maar zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Wel ontstond er een flinke file voor de brug omdat er slechts één weghelft open was. Het brugdek wordt overigens weer continu natgehouden om te voorkomen dat de wegdelen te veel uitzetten en de brug niet meer dicht kan. Een terugkerend probleem bij warm weer.

Foto: Laurens Niezen Fotografie | LNF

Gepubliceerd: 24 juni 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×