Korte summer-break bij 'Blikopener Radio'

Komende twee weken, te weten 29 juni en 6 juli, genieten we van een korte zomerpauze. Op maandag 13 juli zijn we terug met wederom een interessante gast: Megaidi Pinas. Gedreven door haar passie voor mode startte ze anderhalf geleden met Borrow een Brand, een soort uitleenservice van kleding. Ze wil zich nu richten op de bewuste Nederlandse zakenvrouw. We zijn benieuwd naar haar drijfveren en toekomstplannen.

In de uitzending van 22 juni hadden we het over een lastig onderwerp: verlies. Babet te Winkel is medeoprichter van het platform Verlieskunst en samen met illustratoren maakt zij Verlieskaarten. Dit zijn kaarten die een alternatief bieden voor de simpele, afstandelijke condoleancekaarten die je overal ziet. Je vindt er teksten op als ”Alles goed?” bestaat niet… En dat hoeft ook niet. De kaarten zijn niet alleen te gebruiken bij een sterfgeval, maar ook bij liefdesverdriet, ziekte of een miskraam bijvoorbeeld. Je kunt helpen met het financieren van het project via voordekunst.nl. Beluister de uitzending terug op de website van Radio Aalsmeer.

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 24 juni 2020 om 19:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×