Bekendmaking Super-juf en -meester in 'Let's go'

Tot aan de zomervakantie sluit Kim tussen 17.00 en 18.00 uur de week met je af en start je je weekend gezellig bij Radio Aalsmeer met ‘Let’s Go and Stay Home’. En vrijdag beloofd het een Super-uitzending te worden. Sinds een lange tijd mogen er weer gasten naar de uitzending komen, natuurlijk moet er nog wel afstand worden gehouden in de studio. Maar dat betekent dat de genomineerde Super Juf en Super Meester naar de uitzending mogen komen.

Afgelopen vrijdag verklapte Kim al dat de Super Juf van de IKC Triade komt en de Super Meester les geeft op de Jozefschool. Er kan ook al verklapt worden dat zowel de juf als meester beide les geven aan groep. Maar wie het nu precies zijn? Dan moet je vrijdag gewoon luisteren en/of kijken naar ‘Let’s Go and Stay Home’. Dan hoor je ook de 2 kinderen die hun juf en meester hebben aangemeld. Kim gaat ze natuurlijk vragen waarom zij hun juf en meester zo Super vinden.

Kinderburgemeester aan het woord
Afgelopen vrijdag had Kim het eerste officiële interview met de nieuwe Kinderburgemeester van de Gemeente Aalsmeer, Julius. Via Skype vertelde Julius over de sollicitatie, zijn standpunten en ook over zijn interview met het NOS Jeugdjournaal. Op de vraag “waar kijk je het meeste naar uit?” antwoordde Julius volmondig: “de aankomst van Sinterklaas samen met de Burgemeester”. Het hele interview met Julius is terug te luisteren en te kijken via de website van Radio Aalsmeer.

‘Let’s Go’ is op vrijdag te horen en te zien van 17.00 en 18.00 uur. Heb je een foto en/of filmpje die je met ons wilt delen? Dat kan via letsgo@radioaalsmeer.nl Volg ‘Let’s Go’ ook op Facebook.

Gepubliceerd: 22 juni 2020 om 23:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×