'Echt Esther' tackelt faalangst

“Het leven is te kort om niet te doen waar je hart sneller van gaat kloppen”, aldus EFT coach Rachel Barnes. Na een persoonlijke ervaring met EFT (Emotional Freedom Techniques) was ze zo enorm enthousiast dat ze besloot dat deze aanpak veel bekender moest worden en startte haar eigen coaching praktijk.

Als coach helpt Rachel Millenials om grip te krijgen op faalangst door het neutraliseren van angstgedachten en niet helpende emoties in specifieke situaties. Dit doet Rachel door middel van persoonlijke sessies, in workshops en retreats. Presentatrice Esther Sparnaaij wil daar alles over weten.
Heb jij een vraag voor Rachel? Mail dan naar: esther@radioaalsmeer.nl.

‘Echt Esther wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 22 juni 2020 om 23:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×