Voice Kids-finalist bij ‘Young Ones’

Woensdag 24 juni mag Jonas een interview houden met Rogier Baris. Hij was finalist bij de laatste Voice Kids en zag de overwinning net aan zijn neus voorbij gaan. Maar hoe was dit grote Voice-avontuur voor de 15-jarige Rogier? Hoe was het samenwerken met zijn bijzondere coach Anouk? Hoe ziet zijn toekomst eruit? Heb jij ook een vraag voor deze talentvolle jonge zanger, acteur en musicalster? Mail dan naar youngones@radioaalsmeer.nl.

Ook worden een aantal meiden geïnterviewd via Skype vanaf het trainingsveld van het project Generation One. (dit eerder aangekondigde interview kon 17-6 niet plaatsvinden) Dit is het eerste meidentalenteam in de geschiedenis van het Europese voetbal dat ook in hoofdklasse uitkomt tegen jongens. Hun doel is het speelveld gelijktrekken tussen mannen en vrouwen. Vanuit deze visie en aanpak willen ze het vrouwenvoetbal naar een nieuw level brengen om ook het betaald voetbal in te gaan. Een mooie mix van interessante onderwerpen en leuke muziek bij het jeugdprogramma op Radio Aalsmeer.

Young Ones‘ hoor je iedere woensdag tussen 19.00 en 20.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist. Volg ‘Young Ones‘ ook via Facebook en Instagram.

Foto: Rogier Baris |

Gepubliceerd: 19 juni 2020 om 18:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×