Laffe beroving in Aalsmeer-Oost

Maandagmiddag 15 juni vond er rond 16.00 uur in de Emmastraat in Aalsmeer-Oost een uiterst laffe beroving plaats. Sonja de Jong: “Mijn tante is op straat aangevallen en beroofd. Haar ketting is van haar nek getrokken. Omdat dat niet eenvoudig ging, heeft de man haar op de grond gegooid. Zij draagt nu een mitella, heeft schrammen en in haar nek striemen.” De gouden ketting was ontworpen door haar vorig jaar overleden man.

Om de dader te kunnen achterhalen roept Sonja getuigen op zich te melden. Of misschien heeft iemand in deze buurt een buitencamera die continu filmt?
De manlijke dader was groot, zeker vergeleken met de tante van Sonja die 1.60 m lang is. Hij had donkere kleding aan en een petje op. “Verder weet tante het verder niet zo goed door de schrik”, aldus De Jong. “Het gebeurde op het stoepje bij het pleintje waar de Emmastraat overgaat in de Hendrikstraat. Een voorbijganger op de fiets met twee kindertjes zag het en schoot te hulp. Toen rende de dader weg richting het Middelpunt. Ook hoorden omwonenden haar gillen.”

Alle tips die deze laffe dader kunnen achterhalen zijn welkom. Wie meer informatie heeft, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Gepubliceerd: 16 juni 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×