Herstart van het juridisch spreekuur

Heeft u juridische hulp nodig? U bent vanaf maandag 22 juni weer van harte welkom op het juridisch spreekuur van Participe Amstelland. Hier kunt u gratis en vrijblijvend terecht met vragen over bijvoorbeeld contracten, scheiden, wet- en regelgeving. Een roulerende poule van advocaten geeft advies, kijkt of u een zaak heeft of verwijst u naar een expert die u kan helpen.

Het juridisch spreekuur in Aalsmeer vindt maandelijks plaats bij Participe Amstelland, Hadleystraat 55 in Aalsmeer op maandagen van 8.45 tot 9.30 uur. Er worden geen gegevens vastgelegd; uw privacy is dus gewaarborgd. Inloop is vanwege de coronacrisis nog niet mogelijk: een afspraak kan gemaakt worden via team.aalsmeer@participe.nu.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 17 juni 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×