Rook uit verongelukte bus

Op de Middenweg in Aalsmeer is vrijdagavond 5 juni rond 21.45 uur rook geconstateerd in een bus van Connexxion. Het betrof het voertuig dat eerder die dag klem kwam te zitten onder het viaduct op de Hornweg in Aalsmeer.

De rook werd ontdekt toen een berger de bus wilde bergen. De medewerker van het bergingsbedrijf schakelde daarop de brandweer in. De rook bleek afkomstig uit een accupakket, dat door de brandweer actief gekoeld moest worden. Omdat het voertuig door het ongeluk verwrongen is geraakt, bleek het extra lastig het pakket uit de bus te verwijderen. Daarom bleef de brandweer enige tijd doorgaan met koelen.

Foto: Laurens Niezen Fotografie | LNF

Gepubliceerd: 6 juni 2020 om 14:23 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×