Rouwervaringen van Babet te Winkel in 'Blikopener Radio'

In de 66e uitzending van Blikopener Radio op maandag 22 juni is Babet te Winkel te gast. Zij begon een logboek van rouwervaringen waar ze een woord voor zou willen en dat resulteerde in een rouwwoordenboek. Bovendien is zij samen met Marlon Doomen het project Verlieskunst begonnen. Project 1 is het maken van Verlieskaarten, een alternatief voor de traditionele condoleancekaarten. Verder in de uitzending de vertrouwde Week van Wilg waarin Esther Gons ons bijpraat over technische innovaties, en twee columnisten over hun vakgebied (o.a. het uitlenen van spullen).

Hoe zet je je merk opnieuw in de markt? Miranda Schellevis is brand artist en gaat met bedrijven op zoek naar hun verhaal. Zo laat ze mensen een kunstwerk uitkiezen dat past bij hun merk. Mede hierdoor krijgt ze ideeën voor een eigenzinnig design dat het merk stevig moet positioneren in de markt. Wil je hier meer over weten, weten waar Miranda nog meer inspiratie vandaan haalt en hoe haar studio BE BOLD is geboren? Luister dan via de website of podcast de uitzending van 15 juni terug.

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 17 juni 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×