Verras je vader met een verzoekplaat

Eén keer per jaar worden alle vaders een keertje in het zonnetje gezet. Iedere derde zondag van juni worden alle papa’s extra verwend. Ook ‘Love Radio’ staat op 21 juni in het teken van Vaderdag. In dit muziekprogramma kun je je vader verrassen door zijn favoriete Vaderdag-verzoeknummer aan te vragen, eventueel met een lieve en persoonlijke tekst. Insturen kan via loveradio@radioaalsmeer.nl tot uiterlijk 20 juni  a.s.

De uitzending is ‘live’ te beluisteren vanaf 21.00 uur. Natuurlijk zijn ook al je andere verzoekjes van harte welkom in dit 14-daagse muziekprogramma gepresenteerd door Richard Koning.
Love Radio‘ is een nieuw romantisch muziekprogramma op de zondagavond met ballads, verzoeknummers van luisteraars en ruimte om je verhaal bij deze plaat te vertellen en wordt iedere zondag uitgezonden tussen 21.00 en 22.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 15 juni 2020 om 22:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×