'Let's Go' ontvangt Stephanie van Eer

Tot aan de zomervakantie sluit Kim Maarse tussen 17.00 en 18.00 uur de week met je af en start je je weekend gezellig bij Radio Aalsmeer met ‘Let’s Go and Stay Home’. En dat het weekend goed gaat beginnen dat is zeker, want Kim heeft een interview met Stephanie van Eer. Haar zou je onder andere kunnen kennen van haar rol als Shirley in Spangas en JoJo in Goede Tijden Slechte Tijden, maar waarschijnlijk kennen de meeste kinderen haar van de Zapp Kids Top 20, dat zij iedere zaterdagochtend presenteert.

Afgelopen zaterdag was alweer de laatste uitzending voor de zomervakantie-stop. Die was sinds lange tijd weer in de Zapp Kids Top 20 studio, want in de afgelopen weken presenteerde Stephanie gewoon vanuit haar eigen huis.  Kim is benieuwd hoe dat was en wie haar daarbij hebben geholpen. En natuurlijk willen we weten wat Stephanie nu het allerleukste vindt om te doen: presenteren of acteren? En wat is eigenlijk haar favoriete muziek? Je hoort het allemaal aanstaande vrijdag.

Wie verdient er een Super titel?
Wat je ook vrijdag gaat horen op welke school de Super Juf en Super Meester van 2020 zitten? In de afgelopen weken kon jij je meester en juf opgeven voor deze titel. Alle aanmeldingen zijn bij elkaar gegooid en daar zijn een Juf en Meester uitgehaald. Benieuwd wie het zijn? Tja dan moet je even wachten tot en met 26 juni want dan worden de juf en de meester uitgenodigd in de studio, samen met de kinderen die hun hebben opgegeven. Hoe de uitzending precies gaat verlopen dat gaat Kim je vrijdag vertellen.

‘Let’s Go’ is iedere vrijdag te horen en te zien van 17.00 tot 18.00 uur. Heb je een foto en/of filmpje die je met ons wilt delen? Dat kan via letsgo@radioaalsmeer.nl maar volg ons ook op facebook https://www.facebook.com/letsgoradioaalsmeer/

Foto: Stephanie van Eer | fotograaf: Kiki Reijners

Gepubliceerd: 15 juni 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×