Amstelveense schrijver Frans Sitvast in 'Echt Esther'

Debuterend schrijver Frans Sitvast, publiceerde eind 2019 zijn fantasy boek ‘Schemertijd. Frans woont in Amstelveen werkt bij het UWV. Hij deed een studie tot leraar Nederlands, maar is nooit docent geworden. Hij is columnist voor het intranet van zijn werkgever. Gelukkig getrouwd, heeft twee dochters, een stiefdochter en twee kleinzonen.

Elke jaren geleden startte hij met het schrijven van verhalen met een fantasy element, iets sprookjesachtigs. Frans vindt het belangrijk dat het dicht bij de realiteit blijft. Hij schreef in een jaar of drie meerdere verhalen die hij nu heeft samengevoegd tot een boek met de titel ‘Schemertijd’.

Wordt het boek goed verkocht? Gaat Frans nog meer fantasy boeken schrijven? We gaan het bespreken. Heb jij een vraag voor Frans? Mail deze voor donderdag aan esther@radioaalsmeer.nl.

‘Echt Esther wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Frans Sitvast (eigen foto)

Gepubliceerd: 15 juni 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×