‘Young Ones’ over GSA en voetbalmeiden

Woensdag 17 juni om 19.00 uur is er bij ‘Young Ones’ aandacht voor de GSA (Gender and Sexuality Alliance). Cathelijn Gelderloos maakt deel uit van het bestuur van de GSA op het Alkwin Kollege, een groep scholieren die vindt dat iedereen de vrijheid heeft te kunnen zijn wie ze zijn, zonder zich daarvoor te hoeven schamen of te verantwoorden. Zij vertelt wat ze zoal doen en waarom.

Ook worden een aantal meiden geïnterviewd via Skype vanaf het trainingsveld van het project Generation One. Dit is het eerste meidentalenteam in de geschiedenis van het Europese voetbal dat ook in hoofdklasse uitkomt tegen jongens. Hun doel is het speelveld gelijktrekken tussen mannen en vrouwen. Vanuit deze visie en aanpak willen ze het vrouwenvoetbal naar een nieuw level brengen om ook het betaald voetbal in te gaan. Een mooie mix van interessante onderwerpen en leuke muziek.

Young Ones‘ hoor je iedere woensdag tussen 19.00 en 20.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist. Volg ‘Young Ones‘ ook via Facebook en Instagram.

Gepubliceerd: 12 juni 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×