‘De Top 10 van...’ Chaia van der Heide

‘De Top 10 van’… is een gezellig radioprogramma waarin je kennismaakt met een wekelijkse gast en zijn of haar favoriete muziek. Maandag 15 juni ontvangen vader en dochter Rinus en Talitha van Itterzon zangeres Chaia van der Heide als gast in de radiostudio. Zij zal de luisteraars meenemen naar haar tien favoriete nummers. Chaja vormt samen met haar man de band Upstream en speelt ook nog in de band Mirage, een Fleetwood Mac coverband. Chaja komt samen met haar man André van Solinge naar de studio voor haar Top 10.

De Top 10 van…‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Chaja van der Heide (r) | eigen foto

Gepubliceerd: 12 juni 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×