'Blikopener Radio' ontvangt brand artist Miranda Schellevis

Waar staat jouw merk precies voor? En hoe kun je jezelf dan het beste in de markt zetten? Miranda Schellevis van Studio BE BOLD is brand artist en helpt merken bij het zich positioneren in de markt. Al twaalf jaar zit ze met haar eigen ontwerpstudio in het inspirerende Rotterdam. Hoe, wat, waar, waarom? We komen er maandag 15 juni achter in ‘Blikopener Radio’!

In uitzending #64 behandelden Lennart Bader en Esther Gons de innovatielijn van Centraal Beheer. Senior manager Linda Nieuwenhuizen vertelde over het bedenken van nieuwe diensten die mensen helpen een makkelijker leven te leiden. “We vragen ons af: wat gebeurt er in de markt? En wat voor kansen zien we daarin om iets nieuws te bedenken?” Zo ontstonden onder meer Klushulp en RoadGuard. Verder in de uitzending: wachtwoorden en veilig thuiswerken, de app Seek voor het leren kennen van het onkruid in je achtertuin, de nieuwste boodschap in een boodschap van kunstenaar Banksy en het boekje Never Waste a Good Crisis.

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 11 juni 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×