Drie uur ‘DownTown Radio & TV’

Zaterdag 13 juni kan het evenement DownTown Ophelia niet worden georganiseerd. Daarom gaan Dennis, Rinus en Ilse een deel van de onderdelen van het evenement naar de radiostudio halen. Tijdens de drie uur durende uitzending zijn er optredens van Sasja Brouwers, Danny Terp en Dennis Wijnhout, grappige filmpjes van onder andere de Let’s Dance Specials en zijn er leuke interviews en reportages. Ilse gaat bij een paar DownTown-deelnemers langs om een cadeautje te brengen en gaat een kijkje in de Ophelialaan nemen waar het zaterdag helaas niet zal bruisen van allerlei activiteiten. Luister en kijk tussen 13.00 en 16.00 uur mee naar dit leuke programma, dat ook live op www.radioaalsmeer.nl te volgen is.

DownTown Radio‘ wordt iedere derde zaterdag van de maand uitgezonden van 14.00-15.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: © Radio Aalsmeer | RA-glazenhuis 2019

Gepubliceerd: 10 juni 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×