'Let's Go' over alternatief voor zomerkamp

Vanaf deze week tot aan de zomervakantie sluit Kim tussen 17.00 en 18.00 uur de week met je af en start je je weekend gezellig bij Radio Aalsmeer met ‘Let’s Go and Stay Home’.
Met de zomervakantie voor de deur zijn we natuurlijk allemaal aan het nadenken over wat we tijdens deze vakantie gaan doen? Jammer genoeg zijn er veel zomerkampen komen te vervallen en misschien ga je ook niet op vakantie deze zomer? Gelukkig hebben ze bij de Werkschuit een leuke alternatief. Vrijdag belt Kim met Annefie van Itterzon van Stichting de Werkschuit. Deze zomer organiseren ze namelijk een “Summer Art School”. Wat dat precies is dat gaat ze natuurlijk vertellen.

Wie verdient er een Supertitel?
Deze week is ook je laatste kans om je juf of meester aan te melden voor de titel Super Juf en Super Meester. Welke juf of meester maakt dit schooljaar een top schooljaar? En waarom? Laat het weten en wie weet ontvangt jouw juf of meester deze mooie titel. Inmiddels zijn er al aardig wat aanmeldingen binnen, al valt het wel op dat het vooral veel juffen zijn die worden opgegeven. Zouden er in Aalsmeer en Kudelstaart geen Super Meesters zijn?

Wil jij je juf, meester aanmelden voor de titel geef ze dan op! Dat mag je alleen doen of samen met je klas. Zet het op papier of maak een leuk filmpje en mail deze naar letsgo@radioaalsmeer Aanmelden kan tot en met vrijdag 12 juni.

‘Let’s Go’ is op vrijdag te horen en te zien van 17.00 en 18.00 uur. Heb je een foto en/of filmpje die je met ons wilt delen? Dat kan via letsgo@radioaalsmeer.nl maar volg ons ook op facebook https://www.facebook.com/letsgoradioaalsmeer/

Foto: De Werkschuit | eigen foto

Gepubliceerd: 8 juni 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×