Superjuf en -meester 2020: Femke en Maarten

Afgelopen vrijdag werden de Super Juf en Super Meester van Aalsmeer en Kudelstaart bekend gemaakt. In de afgelopen weken deed het kinderprogtamma ‘Let’s Go’ een oproep aan alle kinderen in Aalsmeer en Kudelstaart om zijn of haar juf of meester op te geven voor deze titel.

In voorgaande jaren werden er dan twee klassen uitgenodigd om er een feestje van te maken tijdens de bekendmaking waarom de juf of meester van deze klas deze titel van Super Juf of Super Meester kreeg. Helaas was dat dit jaar vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk, maar het werd er niet minder gezellig om in de studio. Julien en Fay waren de uitverkorenen die samen met hun juf en meester naar de studio mochten komen. Waar zij vol trots mochten vertellen waarom hun juf en meester de titel van Super Juf en Super Meester verdiende.

Superjuf Femke
Julien had zijn Super Juf Femke van het IKC Triade opgegeven. Tijdens de periode dat ze thuis les kregen, maakte Juf Femke een filmpje terwijl ze voorlas uit een boek waarin ze net voor de lock-down in de klas waren begonnen. De filmpjes maakte ze thuis of bij haar paard, zodat de kinderen ook een beetje konden zien hoe juf Femke haar leven eruit ziet als ze niet op school is. Daarnaast is Juf Femke ook een hele lieve juf, die nieuw is op de Triade, maar daar met heel veel plezier les geeft. Julien baalt wel een beetje, want volgend jaar zit de juf helemaal aan de andere kant van de school en dat is best ver lopen.

Supermeester Maarten
Meester Maarten geeft les aan groep van 5 van de Jozefschool en volgens Fay is hij een echte Super Meester. Zij vindt het vooral leuk dat de meester tussen de lessen door leuke spelletjes met de klas doet, zodat ze daarna weer fris aan de volgende les kunnen beginnen. Daarnaast maakte de meester tijdens de lockdown voor iedere dag leuke filmpjes en ging hij zelfs verkleed als meneer Poepjes.

Juf Femke en Meester Maarten waren beide blij verrast en vertelde hoe zij het afgelopen bijzondere schooljaar hebben beleefd. Ze waren erg trots op alle kinderen, maar ook op de ouders, hoe zij toch goed hun schoolwerk zijn blijven doen en hoe de kinderen het nu allemaal weer doen op school met alle nieuwe regels. Julien en Fay mochten zelf de Super Juf en Super Meester oorkonde overhandigen en dat ging gepaard met super veel confetti.

Heb je deze Super Uitzending gemist? Deze kan je terugkijken via site van Radio Aalsmeer.

‘Let’s Go’ is op vrijdag te horen en te zien van 17.00 en 18.00 uur. Heb je een foto en/of filmpje die je met ons wilt delen? Dat kan via letsgo@radioaalsmeer.nl, of volg ons op Facebook.

Foto: Superjuf en -meester 2020 |© Radio Aalsmeer

Gepubliceerd: 29 juni 2020 om 20:28 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×