Trade Fair Aalsmeer wordt 'corona proof'

De Trade Fair Aalsmeer, Nederlands grootste internationale sierteelt beurs staat op de agenda van 4 t/m 6 november 2020. Nu het weer mogelijk wordt om grootschalige evenementen te organiseren met inachtneming van de ‘1,5 meter regel’ heeft de organisatie van de beurs maatregelen genomen om de Trade Fair Aalsmeer volgens de RIVM richtlijnen te organiseren.

Veilig elkaar ontmoeten
Er wordt ingezet op strenge maatregelen, die kunnen worden versoepeld als dat mogelijk is. Op deze manier kan men op een veilige manier elkaar weer ontmoeten en inspireren.
Zo zal er gewerkt worden met tijdsloten en komen er ruimere openingstijden. Daarnaast is er meer inzet van beveiliging bij de in- en uitgangen, komen er  vaste looproutes, extra schoonmaak e.d. en wordt de indeling van de Trade Fair ruimer van opzet zijn. Voor de exposanten wordt er een maximum aan het aantal personen standbemanning gesteld wat gerelateerd is aan m² stand oppervlakte. Er zal geen garderobe-service worden aangeboden.

Definitief
Eind augustus 2020 beslist Royal FloraHolland of de Trade Fair definitief doorgaat. Voorwaarden zijn dat er naast genoeg deelname van exposanten, er ook voldoende internationale bezoekers naar de beurs zullen komen. Momenteel is het maximum aantal exposanten al bereikt. Royal FloraHolland zal de internationale belangstelling onderzoeken bij klanten en eerdere bezoekers van de Trade Fair Aalsmeer.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 29 juni 2020 om 7:38 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×