Buitententoonstelling “Zie je ze vliegen?” op Vogeleiland

Van 1 juli tot 1 november kun je buiten de fototentoonstelling van Jur Heijnen beleven. Het zijn close-upfoto’s van vliegen die voorkomen op Vogeleiland. De foto’s staan op de plek waar Jur Heijnen de vliegen heeft gefotografeerd, zodat de kans groot is dat je ook levende exemplaren van deze vliegen waarneemt.

Vogeleiland is dicht bij de Geitenboerderij in het Amsterdamse Bos en is een natuurtuin die bestaat uit een verzameling minibiotopen van heuvel-, riet-, moeras-, en boslandschappen. Met deze afwisselende landschappen is hier ook voor kinderen veel te beleven en de expositie is tevens een speurtocht om alle vliegen te vinden.
Fotograaf Jur Heijnen maakte gedurende 7 jaar macrofoto’s van insecten. Voor deze tentoonstelling selecteerde hij foto’s van vliegen: van de slakkendoder tot het knuppeltje.

Vogeleiland is altijd toegankelijk, maar verboden voor honden. Kijk hier voor de precieze locatie van dit verborgen pareltje.

Foto: Vogeleiland | eigen foto A'damse Bos

Gepubliceerd: 29 juni 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×