Westeinderrondvaart start ook weer

Langzaam maar zeker start Aalsmeer weer op! De coronamaatregelen worden langzaam maar zeker versoepeld of ondernemers bedenken inventieve manieren om toch hun bedrijf voort te kunnen zetten. Zo ook de Westeinderrondvaart van Henk van Leeuwen. De Aalsmeerder vertelt al 22 jaar een historisch én boeiend verhaal over de ontstaansgeschiedenis van Aalsmeer en zijn plassen, maar moest daar vanwege corona (tijdelijk) mee stoppen.

“Vanaf morgen gaan we voorzichtig starten met onze rondvaarten 2020. Er kunnen maximaal 8 personen in 1 boot vanwege de aanbevelingen van het RIVM. U kunt alleen mee als u zich van te voren aanmeld via de mail: info@westeinderrondvaart.nl en dan vertellen wij u hoe het verder gaat”, aldus de Aalsmeerse rondvaartonderneming op Facebook. Het opstappunt is tijdelijk verplaatst naar het Praamplein, tegenover Het Tuinhuis. U kunt vanzelfsprekend ook bellen naar: 0297 341582.

Foto: Westeinderrondvaart

Gepubliceerd: 8 juni 2020 om 23:16 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×