AH Poldermeesterplein even dicht voor verbouwing

Na de verbouwingen van de Albert Heijn-vestigingen in Kudelstaart en Centrum is de super in Aalsmeer Oost ook begonnen met de voorbereidingen voor een ingrijpende metamorphose. Klanten merken er momenteel nauwelijks iets van; vrijwel alles vindt nog achter de schermen plaats. Dat verandert echter zaterdag 25 juli om 14.00 uur. De winkel aan het Poldermeesterplein gaat dan dicht om te worden omgebouwd naar het allernieuwste concept. In de vernieuwde supermarkt is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. De heropening vindt plaats op woensdag 5 augustus om 11.00 uur.

“De verbouwing blijft binnen de bestaande muren. Door een slimme herindeling krijgen we meer ruimte en kunnen we het versaanbod behoorlijk uitbreiden. We krijgen een moderne winkel waar je ook met zelfscan boodschappen kunt doen”, vertelt supermarktmanager Luuk Koole. Wie wil weten hoe de vernieuwde winkel eruit gaat zien, kan een kijkje nemen bij de Albert Heijn aan het Praamplein 4a in Aalsmeer. Die supermarkt is al omgebouwd naar het nieuwste concept en heropende op woensdag 8 juli. “Tijdens onze sluitingsperiode ben je daar en bij Albert Heijn aan het Westwijkplein in Amstelveen van harte welkom.”

Foto: manager Luuk Koole | Albert Heijn/Andries van der Ree

Gepubliceerd: 21 juli 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×