Brandweer redt kat uit brandend pand

In de nacht van dinsdag 21 juli omstreeks half vier is aan de Aalsmeerderweg brand ontstaan in een bedrijfsverzamelgebouw. De brand bleek te woeden in een wasserette. Op de begane grond sloegen de vlammen uit het pand en was er sprake van doorslag naar de eerste verdieping.

De brandweer kwam met meerdere voertuigen ter plaatse om de brand te blussen. Door een snelle inzet met een waterkanon en handstralen kon worden voorkomen dat de brand over sloeg naar naastgelegen panden. Na ongeveer een uur was de brand onder controle. De wasserette brandde volledig uit. In de wasserette troffen de brandweerlieden een kat aan. Deze hebben zij op tijd uit het pand kunnen redden. Het beestje had het even moeilijk, maar leefde na verloop van tijd weer op. Verder raakte niemand gewond, wel is er flinke schade ontstaan.

Foto: VTF | Vivian Tusveld

Gepubliceerd: 21 juli 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×