B-gehalte bij ‘Intermezzo’

‘Intermezzo’ wil klassieke muziek meer onder de aandacht brengen van het Aalsmeerse publiek. Wekelijks zoeken programmamakers Sem van Hest en Cor Knol om de beurt de mooiste muziekstukken uit voor liefhebbers van klassieke muziek.

Op maandagavond 6 juli zal presentator Sem van Hest tijdens het klassieke programma aandacht besteden aan de componisten Bach, Beethoven en Brahms. Hij verbindt deze componisten tussen 21.00 en 23.00 uur, een A-uitzending met hoog B-gehalte.

Intermezzo‘ wordt iedere maandag van 21.00 – 23.00 uur uitgezonden. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: © Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 3 juli 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×