Truus en Hans Oudendijk in 'Echt Esther'

Wekelijks ontvangt Esther Sparnaaij interessante gasten in de studie. De gasten aan tafel zijn deze week Truus en Hans Oudendijk. De kolom van Truus staat wekelijks op radioaalsmeer.nl en leest zij twee wekelijks voor in ‘Echt Esther’, dus het wordt echt tijd voor een goede introductie.

De foto zegt al iets over de passie voor reizen van Hans en Truus. Op dit moment is Truus bezig met een boek: “75 jaar Oudendijk”. Daar wordt natuurlijk over gepraat en over alles wat hen bindt en over hoe Truus een onderwerp kiest voor haar columns.

Heb jij een vraag voor Truus of Hans. Mail deze voor donderdag naar esther@radioaalsmeer.nl.

‘Echt Esther wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 6 juli 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×