'That's Life' rechtstreeks vanuit Flower Art Museum

Donderdag 9 juli is het weer die ene donderdag in de maand en dus tijd voor ‘That’s Life’. En dit keer een hele bijzondere uitzending, want het programma komt live vanuit het Flower Art Museum. Op deze manier is er toch live muziek, iets wat in de studio (nog) niet kan vanwege de corona-maatregelen.

De locaties Flower Art Museum, Historische Tuin en de Oude Veiling organiseren gezamenlijk de ‘Zomerconcerten‘. Presentatrice Jenny Piet ontvangt meerdere gasten die deze zomerconcerten komen toelichten, maar die ook vertellen wat er het komend seizoen allemaal op de agenda staat. Zo zullen op 24 juli Hein Meijer en Jan den Boer, op 7 augustus Jos van Beest Trio en op 28 augustus Ninalynn optreden. Er zullen donderdag twee van de optredende muzikanten live komen spelen: Ninalynn met Americano muziek en Hein Meijer met blues.

Ook leuk is dat het magazine ‘A&K Thuis’ een speciale editie uitbrengt over ‘Zomerconcerten‘. Mandy van de Zwaard komt er alles over vertellen. Kortom een heerlijke uitzending vanaf een prachtig mooie locatie.

That’s Life wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via  uitzending gemist.

Foto: Ninalynn | eigen foto

Gepubliceerd: 6 juli 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×