'Mark en Eric Show': tijd voor een 'normale' uitzending

Na de successen van de pubquizzen tijdens de quarantaine periode, is het nu tijd voor een ‘normale’ ‘Mark en Eric Show’.  Vrijdag 10 juli zijn Mark, Eric en Kees nog niet op vakantie en dus in de studio om jouw weekend te laten starten.

Zij gaan bekijken wat er komende zomer te beleven is in Aalsmeer. Want kan er niet toch wat doorgaan nu de regels zich versoepelen…? Luister en kijk vrijdag naar Radio Aalsmeer. Ga voor meer informatie naar de Instagram van de ‘Mark en Eric Show’: @markeneric, of naar markeneric.nl.

De Mark en Eric Show‘ wordt iedere eerste vrijdag van de maand uitgezonden van 20.00 – 22.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: © Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 6 juli 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×