'De Top 10 van...' Gerard Joling

‘De Top 10 van’… is een gezellig radioprogramma waarin je kennismaakt met een wekelijkse gast en zijn of haar favoriete muziek. Rinus en Talitha van Itterzon hebben al menig bijzondere gast mogen ontvangen, maar komende week draaien zij de tien favoriete nummers van een bekende Aalsmeerder.

Maandag 13 juli ontvangen vader en dochter niemand minder dan Gerard Joling als gast in de radiostudio. De bekende Aalsmeerse zanger zal de luisteraars meenemen naar zijn tien favoriete nummers. En of daar ook zijn nieuwe single “We Gaan Raket Nu” is voorkomt, hoor je maandag.

De Top 10 van…‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 6 juli 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×