Megaidi Pinas bij 'Blikopener Radio'

Na een korte zomerbreak is ‘Blikopener Radio’ maandagavond weer terug. Ze heeft een zeer brede interesse en wil met alles wat ze doet de wereld een stukje mooier maken. We hebben het hier over Megaidi Pinas, oprichtster van Borrow a Brand.

Oorspronkelijk was het een platform om een deeleconomie binnen de mode-industrie te activeren: mensen lenen kleding aan elkaar uit. Anderhalf jaar later vormt ze het platform om naar een rental service voor de bewuste Nederlandse zakenvrouw. De wetenschap dat ik door mooie bewuste brands bij elkaar te brengen niet alleen drukbezette vrouwen kan helpen, maar daarmee ook meewerk aan een circulair modesysteem, geeft me elke dag weer energie om verder te gaan.” Lennart Bader en Esther Gons laten zich graag inspireren door deze gast! Jij ook? Luister dan op maandag 13 juli naar Blikopener Radio.

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Megaidi Pinas | eigen foto

Gepubliceerd: 9 juli 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×