Brandweer redt poes en krijgt gebak

De brandweer rukt regelmatig uit voor branden en ongelukken, maar soms assisteren zij ook bij ander leed.
Zo werd de Aalsmeerse brandweer op maandag 27 juli gevraagd een kat uit een benarde situate te redden.

Poes Samba was vol enthousiasme in een boom geklommen op de Eerste J.C. Mensinglaan, hoek Hortensialaan. Boven aangekomen durfde het beestje niet meer naar beneden. Dus werd de brandweer ingeschakeld.

“Samba was iets te avontuurlijk geweest en durfde niet meer zelf naar beneden. Wij hebben een handje geholpen”, aldus de redders in nood op Twitter. Het baasje van het arme dier was erg blij. Simba kreeg thuis twee bakjes eten en de brandweerlieden kregen als dank een doos met overheerlijke gebakjes.

Foto: Kazerne Aalsmeer

Gepubliceerd: 27 juli 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×