Herhaling eindmusical en -films basisscholen op RA-TV

Vanwege de corona-maatregelen gaan veel dingen anders dit jaar. Ook op de diverse scholen. Zo werden de diploma-uitreikingen op een alternatieve manier georganiseerd op de VO-scholen en ook de musicals van de diverse groepen 8 moesten op een alternatieve manier. Veel scholen kozen er voor om er een film van te maken. En dat kan natuurlijk ook mooi op tv worden uitgezonden.

Dat gebeurde ook in de eerste week van juli voor OBS Zuidooster, OBS Kudelstaart en Antoniusschool. Helaas konden we dit niet tijdig aankondigen en  kon niet iedereen kijken. Daarom worden de drie musicals/films opnieuw uitgezonden enwel op zondag:

14.00    OBS Kudelstaart (Jungle Beat)
15.00    OBS Zuidooster (Het duurt te lang)
16.00    RKBS Antoniusschool Kudelstaart (Under Koffer)

Zeg het je opa, oma, oom, tante, buurman en  buurvrouw en neem samen plaats achter de televisie: Caiway kanaal 12 en kanaal 1389 van KPN/XS4ALL/Telfort. Via internet kan ook: radioaalsmeer.nl/tv

Gepubliceerd: 6 juli 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×