Kinderboerderij Boerenvreugd weer iets langer open

Vanaf 1 juli is kinderboerderij Boerenvreugd in het weekend weer geopend volgens de normale openingstijden. Dat betekent dat bezoekers op zaterdag en zondag welkom zijn van 10 uur tot 16.30 uur. De gebouwen zijn nog gesloten, maar verder is het hele buitenterrein op deze dagen open voor publiek. Naast de speeltuin zijn ook alle weides weer open. De geiten en schapen kunnen dus weer geknuffeld en geaaid worden, er kan een kijkje genomen worden bij de eendenvijver en bij het grote konijnen verblijf. In het winkeltje kan ook weer wat lekkers worden gekocht.

Sleutelhangers
De 1,5 meter afstand voor volwassen bezoekers blijft wel van kracht, maar het boerderij terrein is groot genoeg om voldoende afstand te houden. De ‘sleutelhangers’, die bezoekers bij de ingang mee naar binnen moesten nemen om het aantal bezoekers in de gaten te houden, hoeven niet meer gebruikt te worden. Wel staat er nog handalcohol bij de ingang om de handen te desinfecteren en wordt er gebruik gemaakt van een aparte in- en uitgang.

Ons Tweede Thuis
Van maandag t/m vrijdag blijft de boerderij nog gesloten. De meeste bezoekers weten dat de kinderboerderij door de weeks draaiende wordt gehouden door een groep mensen van Ons Tweede Thuis. Zij behoren nog steeds tot de risicogroep. Op dit moment ziet het bestuur van Boerenvreugd nog geen mogelijkheden om door de weeks open te gaan en de gezondheid van de OTT-ers te waarborgen. Om deze reden blijft de boerderij van maandag t/m vrijdag nog even gesloten. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, hoort u dat natuurlijk!

Foto: Kinderboerderij Boerenvreugd | eigen foto

Gepubliceerd: 2 juli 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×