Musicalfilms basisscholen op RA-TV

Vanwege de corona-maatregelen gaan veel dingen anders dit jaar. Ook op de diverse scholen. Zo werden de diploma-uitreikingen op een alternatieve manier georganiseerd op de VO-scholen en ook de musicals van de diverse groepen 8 moesten op een alternatieve manier. Veel scholen kozen er voor om er een film van te maken. En dat kan natuurlijk ook mooi op tv worden uitgezonden.

Op woensdag 1 juli (Zuidooster) en 2 juli (OBS Kudelstaart) zijn er al musicals uitgezonden. Vrijdagavond 3 juli is de Antoniusschool aan de beurt.

Zeker omdat er afgelopen donderdagavond een technische storing was, is besloten alle drie de musicals op korte termijn nog eens te herhalen. Zodra het tijdstip duidelijk is, zullen we dat hier kenbaar maken!

Gepubliceerd: 3 juli 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×