Kudelstaarter schenkt duofiets aan Stichting SAM

Eindelijk mag er weer gewandeld en gefietst worden met de rolstoel samen met mensen uit de Aalsmeerse zorgcentra of thuiswonende ouderen. Vanaf 1 juli jl. mochten de bewoners van de zorgcentra weer de deur uit en direct is de stichting SAM weer begonnen met het rolstoelwandelen. Heel blij en gelukkig waren de mensen toen zij voor het eerst weer naar buiten konden om een ommetje te maken door het dorp. Weliswaar in een rolstoel gezeten en geduwd
door een vrijwilliger van Stichting SAM.

Rolstoelfietsen
Al eind vorig jaar werd Stichting SAM blij verrast door een inwoner van Kudelstaart die aanbood om een duofiets aan te schaffen en die aan St Sam te doneren. Een geweldig cadeau waarmee heel veel mensen blij gemaakt zouden kunnen worden. Die nieuwe fiets zou begin maart geleverd worden, maar door corona bleef de fiets bij de dealer staan. Maar op 16 juli jl. is de spiksplinternieuwe fiets afgeleverd en overhandigd aan Stichting SAM. Twee fietsvrijwilligers stonden al paraat om meteen met een gast de weg weer op te kunnen. Na al het thuiszitten van de afgelopen maanden was dat een fantastisch moment. De twee duofietsen zijn voorzien van een scherm tussen de fietser en de gast.

Om het voor nog meer mensen mogelijk te maken om een uurtje mee te trappen op een duofiets kan Stichting SAM veel vrijwilligers gebruiken. Men kan zelf aangeven op welke dag, datum en tijd men beschikbaar is. Datzelfde geldt ook voor de rolstoelwandelaars. Voor meer informatie of sponsoring kunt u mailen naar info@stichtingsam.eu.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 20 juli 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×