Laffe kettingdief aangehouden

Op dinsdag 28 juli is een 25-jarige man uit Uithoorn door de politie aangehouden. De man wordt er van verdacht slachtoffers, voornamelijk oudere dames, te hebben beroofd van hun sieraden. Hij benaderde zijn slachtoffers vaak van achteren en trok het sieraad bruut van de hals. Op 15 juni jl. was hij ook actief in de Emmastaat in Aalsmeer-Oost. Zie ook: Laffe beroving in Aalsmeer-oost.

De man wordt ervan verdacht actief te zijn geweest in meerdere plaatsen waaronder; Aalsmeer, Amstelveen en Amsterdam maar ook in Leusden, Bunschoten, Driebergen, Leiderdorp, Lisse, Hillegom, Alphen aan den Rijn, Hoofddorp, Nieuw-Vennep en De Bilt. Meestal ging de man er na de beroving vandoor op een scooter.

De verdachte zit op dit moment in beperking, wat betekent dat de verdachte alleen contact mag hebben met zijn advocaat. De recherche is bezig met het onderzoek.

Gepubliceerd: 29 juli 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×