'Verhalenderwijs' met spannend ridderverhaal

‘Verhalenderwijs’ is een relatief nieuw programma. Sinds 22 april, dus geboren tijdens de corona periode, was dit programma bedoeld om thuisblijven leuker te maken, maar is ook in de vakantie heel leuk!
Voorleesster Marion Geisler, u kent haar misschien al van de nieuwsflitsen op Radio Aalsmeer, is begonnen met verhaaltjes en verhalen voor kinderen. Zij heeft al verhalen voorgelezen van Gerard Zeelen, de poppenkast-speler, maar ook het boekje van de 11-jarige Jonah van Lienden uit Aalsmeer heeft zo zijn debuut op de radio gemaakt.  Daarna was de beurt aan een verhaal van tweevoudig Gouden Kalf winnaar Jacques Vriens: Baron 1898, het boek over de Efteling-attractie met dezelfde naam. Aan het begin van een nieuw verhaal of boek interviewt Marion de schrijver of schrijfster om wat meer te weten te komen over de persoon achter het verhaal.
Rinus van Itterzon doet voor dit programma niet alleen de techniek, maar zorgt ook voor muziek die alle deeltjes aan elkaar rijgt: toepasselijke muziek die bij het verhaal past.  Marion en Rinus zijn nu bezig aan een heel spannend, modern ‘ridder’ verhaal, met een zwaard in de hoofdrol!  Wil je niet halverwege invallen? Aan het begin van iedere aflevering vertellen we nog even kort wat er tot dan toe allemaal gebeurd is.
Dus luister mee!  ‘Verhalenderwijs’ wordt iedere woensdag uitgezonden van 17.00 – 18.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.
Foto: Marion Geisler | © Radio Aalsmeer (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 13 juli 2020 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×