Voertuig te water op Stommeerkade

Aan de Stommeerkade is in de nacht van zondag 26 juli een bestuurder van een voertuig uit de bocht gevlogen en in het water terechtgekomen. De bestuurder had in eerste instantie de plek van het ongeval verlaten, maar kwam later toch weer terug en bleek onder invloed van alcohol.

Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen bleek een voertuig door een hek was gereden en op z’n kop in het water was beland. Omdat de bestuurder niet meer aanwezig was, kon niet uitgesloten worden dat er nog iemand in het water lag en werd een zoekactie opgezet. Duikers van de brandweer doorzochten het water, maar troffen niemand aan.

De politie onderzocht het ongeval en daaruit bleek dat de bestuurder nog in de buurt was en kwam terug naar de plek van het ongeval. De ongelukkige was ongedeerd, maar bleek na een blaastest teveel gedronken te hebben. De politie meldt echter dat zijn rijbewijs niet is ingevorderd. Het voertuig werd door de politie uit het water getakeld.

 

Gepubliceerd: 26 juli 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×